Jeffree Star Velour Lip Scrub

19.38


Jeffree Star Cosmeticsin tuotteet ovat olleet pinnalla monessa eri sosiaalisessa mediassa. Itse en ole kyseisen merkin värikosmetiikalle vielä lämmennyt, mutta nämä huulikuorinnat sen sijaan kiinnostivat sen verran, että tilasin kahta eri makua testattavaksi. Suomessa Jeffree Star Cosmeticsia myy oletkaunis.fi- verkkokauppa.


Huulikuorintoja on seitsemää eri makua, joista päädyin valitsemaan Mojiton ja Pumpkin Spice Latten. Tuotetta yhdessä purkissa on 30g, eli melkoisen riittoisasti. Kuorinnat ovat soveltuvia "syötäväksi" eli ne voi vain nuolaista huulilta pois, mikäli haluaa näin toimia. Tuoksu näissä on sen verran herkullinen, että maistaminenkin kävi kyllä mielessä. Tyydyin kuitenkin pyyhkimään vanulapulla kuorinnan jämät pois. Kuorinnat ovat täysin vegaanisia cruelty-free- tuotteita sekä lisäksi ne eivät sisällä parabeeneja tai gluteenia.



Koostumus näissä on kuivakka, mutta öljy sulaa sormien lämmöstä nopeasti. Käyttökokemus on miellyttävä, vaikka sokerikiteitä sisältävät kuorinnat aina huulia jonkin verran raapivatkin. Korkkasin käyttöön raikkaan tuoksuisen Mojiton, Pumpkin Spice Latte saa jäädä odottelemaan syksyisempää fiilistä. Kuorinnan jälkeen huulirasva imeytyi huulin huomattavasti tehokkaammin, vaikka huuleni eivät rohtuneet tai kuivahtaneet olleetkaan ennen käyttöä.

Näistä tuotteista tykkään kovasti, mutta en silti usko kokeilevani Jeffree Starin värikosmetiikkaa, koska nestemäiset huulipunat ja valoa kirkkaammat highlighter- puuterit eivät välttämättä ole aivan se minun juttuni.

Oletteko te jo tulleet tutuiksi Jeffree Star Cosmeticsin kanssa ?

You Might Also Like

0 kommenttia