Maaliskuun Jolie Box

21.13

Tein ensimmäisen boksitilaukseni nähtyäni Jolie Boxin helmikuun ultimaattisen hyvän sisällön. Livboxia en innostunut ikinä tilaamaan, eikä myöskään sen korvannut Bette box ole saanut mielenkiintoani heräämään. 

Jolie box on suomalaisen Jolie- sivuston ja verkkokaupan lanseerama, täysin luonnonkosmetiikkaa sisältävä yllätyslaatikko. Boksi ilmestyy kuukausittain ja sen on luvattu sisältävän 4-6 kosmetiikkatuotetta. Tilauksen voi tehdä kolmeksi tai kuudeksi kuukaudeksi kerrallaan, pidempi tilausjakso on luonnollisesti hieman edukkaampi. 

Käytän päivittäin luonnonkosmetiikan tuotteita ihon puhdistukseen ja kosteutukseen, mutta en pyri aktiivisesti siirtymään ainoastaan ekosertifioituihin tuotteisiin. Kuukausittainen boksi on kuitenkin mielestäni erinomainen tapa lisätä luonnonkosmetiikan käyttöä.


Flow Kosmetiikka Sheavoi 150 ml
Suhtauduin tähän tuotteeseen hieman varauksella, koska edellinen kokemukseni sheavoista assosioi vahvasti tuotteen hirveään tuoksuun. Tarkemman tutustumisen ja tuoksuttelun jälkeen totesin että tämä versio on (onneksi) tuoksuton ! Plussaa täysluomusta ja ihanan isosta purkista. Tällä on tullut läträttyä kuivia kyynärpäitä ja -varsia: toimii tarkoituksenmukaisesti. 

L'Atelier des Delices Hydra Masque 50ml
Kosteuttavat naamiot kelpaa aina, tällä hetkellä viikottaisessa käytössä on Madaran SOS- sarjan naamio. Tämä jää siis odottelemaan parempaa avaushetkeä. Merkki on minulle ennestään tuntematon, joten mielenkiinnolla odotan tämän kokeilemista.

Weleda Nail Care Pen 2.2ml
Tätä tai vastaavaa tuotetta olisin tuskin koskaan itse hankkinut. Olen aina kokenut kynsienhoitokynät hieman turhakkeeksi, vähän sama juttu kuin huuhdeltava vessapaperihylsy: ihan kiva mutta ei välttämätön. Työni takia pidän kynteni lyhyenä ja lakattomana, joten niihin kohdistuva rasitus on lähinnä käsidesillä läträämistä. Olen kokeillut tätä nyt muutaman päivän ajan, enkä oikein pidä öljyisestä tunteesta kynsinauhoilla. 

Dabba Peppermint Floral Water 50ml
Kasvosuihkeet on kivoja, tämäkin on kiva. Piparmintun tuoksu on aika voimakas, mutta haihtuu nopeasti kasvoilta. Suihke on tasainen, mutta ei ihan niin hienojakoinen että uskaltaisin suihkuttaa tätä meikin päälle. Plussaa tukevan tuntuisesta lasipullosta, miinusta vain kahden kuukauden säilyvyysajasta.

Estelle & Thild BioHydrate Tinted Moisturizer (näyte)
Uskon jo avaamatta pakkausta että sävy (02 Medium) on liian tumma. En muutenkaan osaa käyttää sävytettyjä päivävoiteita. Tämä menee lahjoituspussiin odottamaan toista kokeilijaa.
 
Novexpert Booster Serum with Hyaluronic Acid (näyte)
Tämän tuotteen lupaus juonteiden siloittamisesta on ainakin hyvin perusteltu hyaluronihapon määrällä. Näyte oli kyllä minimaalisen pieni: pussista riitti nippa nappa kertakokeiluun. Seerumi tuntui kasvoilla aika paksulta, eikä oikein imeytynyt toivomallani tavalla. Tämäkin merkki oli minulle ennestään tuntematon, eikä se ole tällä hetkellä Jolien valikoimissa.
 
Kokonaisuudessaan olen tyytyväinen ensimmäiseen boksiini. Luulenpa, että joudun tilaukseni uusimaan kolmen kuukauden jälkeen jos taso pysyy samana.

You Might Also Like

0 kommenttia